Положението в тима на Белгия на световното първенство става все по-лошо, след

...
Положението в тима на Белгия на световното първенство става все по-лошо, след
Коментари Харесай

Нови скандални разкрития: Бой в съблекалнята на Белгия!

Положението в отбора на Белгия на международното състезание става все по-лошо, откакто тарторите на тима Кевин Де Бройне, Ян Вертонген и капитанът Еден Азар са влезнали в пререкания и даже се е стигнало до пердах в съблекалнята след провалянето от Мароко.

Според информация на “Дейли Мейл ” се е наложило контузеният Ромелу Лукаку да ги разтървава и да успокоява пристрастеностите.

Изненадващата победа на Мароко над Белгия с 2:0 в неделя очевидно е засегнала нервите на тима на “червените дяволи ”, защото съгласно разнообразни медии след мача се е наложило да бъдат прекъснати бурни разправии сред съотборниците.

Звездният тим на Белгия рискува да се запомни повече със свадите си на Мондиала, като обстановката стартира да припомня разправиите в отбора на Франция по време на международното състезание в ЮАР.

Напрежението в отбора се покачваше, като даже и успеха в първия мач против Канада не е успокоила нещата. Запомни се и изявлението на звездата на Ман Сити Кевин Де Бройне, който съобщи пред кореспонденти, че Белгия " евентуално е прекомерно остаряла ", с цел да вдигне купата на Световната купа.

Неговият съотборник Ян Вертонген пък намерено иронизира изказването му.

Куриозното е, че се е наложило известният с темпераментния си темперамент Ромелу Лукаку да разделия и да успокоява съотборниците си.

Белгийците се изправят в съдбоносен мач против Хърватия на 1 декември, като единствено победа ще им подсигурява класиране.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР